BEHANDLINGAR OCH PRISER

FRISKVÅRDSFÖTTER  ca 60 min 785:-
FRISKVÅRDSFÖTTER DELBEHANDLING ca 30 min 525:-
För dig med Friskvårdsbidrag från din arbetsgivare. Denna fotvårdsbehandling är främst i förebyggande syfte och rekommenderas inom friskvård. 
Jag tar emot Actiway. Behandlingen är momsbelagd. 

60 min: Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad.  Naglar klipps och slipas. Ev förhårdnader behandlas. Behandlingen avslutas med filning av fot, insmörjning och fotmassage.
30 min: Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Sedan väljs behandling av hud eller naglar.
Behandlingen avslutas med insmörjning.
Med tips och råd för just dina fötter.


MEDICINSK FOTVÅRD  ca 60 min  630:-
Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Naglar klipps och slipas. Ev förhårdnader, hälsprickor, liktorn, vårtor m m behandlas. Behandlingen avslutas med filning av fot, insmörjning och fotmassage. 


MEDICINSK FOTVÅRD MED UNDERBENSMASSAGE  ca 90 min  840:-
Samma som ovan. Efter filning av fot fortsätter behandlingen med massage av underbenet  och avslutas med fotmassage. Tänk på att ha kläder som går att dra upp över knäna vid massagen. 


FOT- OCH UNDERBENSMASSAGE  ca 30 min  420:-
Massage som förebygger muskelspänningar i vaden och ökar blodcirkulationen. Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad. Tänk på att ha kläder som går att dra upp över knäna vid massagen. 

DELBEHANDLING  ca 30 min  420:-
Prioritet på ett specifikt område, som t ex vårtor, liktorn, hälsprickor, nagelklippning, nageltrång, nedslipning av tjocka naglar och nagelsvampsnaglar. Behandlingen inleds med ett uppmjukande fotbad och avslutas med insmörjning.


Prislistan gäller från 1 februari 2021. Ändring gjord 15 januari 2021.